Pagina principală

De la PlatiOnline
(Diferența dintre versiuni)
Salt la: navigare, căutare
(Interfata comerciantilor)
Linia 78: Linia 78:
  
  
== [[Interfata comerciantilor]] ==
+
Merchant Interface
Comerciantii PlatiOnline au posibilitatea sa vizualizeze si gestioneze tranzactiile procesate si sa genereze rapoarte in interfata proprie de comerciant.
+
The Plationline merchants have the means to view information, take actions and generate reports for the processed transactions directly from their own merchant interface.
  
 
== Primii pași ==
 
== Primii pași ==

Versiunea de la data 14 iulie 2012 13:37

Plati Online Merchant Interface

The Plati Online merchants have the means to view information, take actions and generate reports for the processed transactions directly from their own merchant interface.

Cuprins

Glosar

Termeni utilizati in industria e-commerce


Modelul comerciantilor PlatiOnline.ro

Comerciantii Plati Online primesc cate un cont pentru fiecare site e-commerce inregistrat in sistem.

API

API Introducere

Acest document ghideaza comerciantii noi in procesul de implementare a modulelor sistemul PO. Documentul ofera instructiuni de implementare pas cu pas asociate cu exemple de cod. Anexele documentului contin informatii utile cum ar fi tabele cu definitii ale termenilor utilizati des in industria cardurilor, codurile de eroare, codurile de judet si tara, alte informatii.


Cum se fac cererile de tranzactionare catre sistemul Plati Online

Toate cererile de tranzactionare sunt trimise sistemului Plati Online de procesare-tranzactionare in formatul « URL-encoded ».

Cererile sunt construite in felul urmator ...

Cheile de securitate

Cheile de securitete se utlizeaza pentru a identifica in mod unic tipul tranzactiei, suma, moneda si comerciantul in numele caruia se face tranzactia.

Cum se obtin Cheile de securitate
Cum se utilizeaza

API Operatii/Procesare Credit/Debit Card simplu si in rate

Procesul de implementare a modulelor de plata prin credit/debit card a sistemului Plati Online. Documentul ofera instructiuni de implementare pas cu pas asociate cu exemple de cod.


API Operatii/Procesare Plati Online Recurente

Procesul de implementare a modulelor de plata prin credit/debit card a sistemului Plati Online Recurente. Documentul ofera instructiuni de implementare pas cu pas asociate cu exemple de cod.


API Operatii/Procesare Plata numerar la Posta Romana/Raiffeisen Bank

Procesul de implementare a modulelor de plata numerar la Posta Romana si Raiffeisen Bank prin sistemul Plati Online. Documentul ofera instructiuni de implementare pas cu pas asociate cu exemple de cod.

API Operatii/Procesare Incasare facturi la Posta Romana/Raiffeisen Bank

Acest document ghideaza comerciantii noi in procesul de implementare a modulelor sistemul Plati Online. Documentul ofera instructiuni de implementare pas cu pas asociate cu exemple de cod. Anexele documentului contin informatii utile cum ar fi tabele cu definitii ale termenilor utilizati des in industria cardurilor, codurile de eroare, codurile de judet si tara, alte informatii.

API Interogarea tranzactiilor

Trimiterea datelor pentru interogare direct la serverul Plati Online

Raspunsul la operatia de interogare

API Cerere Retrimitere Ordin de plata Banca/Posta prin e-mail

Testarea contului de comerciant

Analiza PO si activarea contului

Anexe

Anexele contin informatii utile cum ar fi tabele cu definitii ale termenilor utilizati des in industria cardurilor, codurile de eroare, codurile de judet si tara, alte informatii.


Merchant Interface The Plationline merchants have the means to view information, take actions and generate reports for the processed transactions directly from their own merchant interface.

Primii pași

Unelte personale
Spații de nume

Variante
Acțiuni
Navigare
Trusa de unelte